ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

18-те най-странни рекорда, поставени от жени

Любопитно

28 гимнастички

В Англия тези жени успяха да се поберат в един Мини Купър, като поставиха рекорд в чест на Деня на Книгата на Гинес.


Най-старата проститутка в света

В началото на 2013 г. японската полицията разбива мрежа от незаконни публични домове. По време на акцията е била арестувана най-старата проститутка в света. Тя е на 98 години и практикува професията от времето на Втората световна война.


Татяна Кожевникова

Жената с най-силна вагина в света. Татяна е в състояние да вдигне с вагиналните си стени тегло до 14 килограма.


Аника Ирмлер

Немската ученичка Аника Ирмлер е спечелила мястото си в Книгата на рекордите Гинес с това, че има най-дългият език в света. Езикът й е с размери 6.86 см.


Илейн Джексън

Илейн Джексън държи световния рекорд за най-много пиърсинги. Тя има повече 7000 по цялото тяло, някои видими, други не.


Ани Хоукинс

Ани Хоукинс е притежателка на най-големите естествени гърди в света. Двете общо тежат 50 кг.


Лий Редмънд

Лий Редмънд не е рязала ноктите си от 1979 г. насам. Включена е в книгата на Гинес за най-дългите нокти в света - 84 см. За съжаление, тя ги губи през 2009 г. в резултат на автомобилна катастрофа. 


Светлана Панкратова

Жената с най-дългите крака в света е рускиня. Тя е висока 196 см и от тях 132,2 см принадлежат на нейните крака. Височината и дължина на краката й й позволяват да се присъедини към отбор по баскетбол в САЩ.


Кати Юнг

Кати Юнг е жената с най-тънката талия в света - едва 38 см. Кралицата на корсетите, както е известна, е вписана  в Книгата на рекордите на Гинес през 2007 г.


Валентина Васильева

Тази рускиня поставя рекорд за най-голям брой деца в историята. Тя ражда 69 деца, две от които не са оцелели. Ражда 16 пъти близнаци, 7 пъти тризнаци и 4 пъти четиризнаци между 1725 и 1765 г. общо 27 раждания.


Лиса Спаркс

Порно актрисата Лиса Спаркс поставя световен рекорд като прави секс с 919 мъже в един ден по време на еротичен фестивал в Полша през 2004 година.


Нанси Шубринг

Американката държи рекорда за завършен полумаратон маратон (21 км). Тя е избягала разстоянието за 1 ч. 30 мин. бутайки детска количка.


Йохана Квас

Най-старата гимнастичка в света е германка. На 87 години Йохана често участва в състезания по атлетиката за възрастни хора в своята страна.


Сара Александър

Сара Александър е от Великобритания и е най-тежката спортистка в света. Теглото й е 203,2 кг.


Бетина Дорфман

Бетина Дорфман спечели място в Книгата на рекордите на Гинес за това, че притежава най-голямата колекция от кукли Барби. Германката има 15 000 барбита и е започнала да ги събира през 1993 г.


Асако Канда

Младата японка отбеляза световен рекорд за това, че има най-голямата колекция от предмети с фигурата на Hello Kitty. Асако има 4591 предмета и дори капака на тоалетната й чиния е украсен с лицето на известното японско коте.

 

Дарлийн Флин

Дарлийн Флин има най-голямата колекция от обувки в света. 57-годишната калифорнийка влезе в Книгата на рекордите Гинес през 2006 г. с близо 8000 чифта. Днес колекцията й е нараснала - 16 400 чифта и се оценява на половин милион долара.


Синди Джексън

Синди Джексън е в рекордите на Гинес за това, че има най-много пластични операции. 55-годишната американка е с общо 52 операции, правени в продължение на 23 години на обща стойност 100 000 долара.

<< Назад към предишната страница

14 забавни и любопитни факта за Великден

1. Първото великденско шоколадово яйце е произведено през 1873 г. във Великобритания от повече

25 битки, които променят света

Бойното поле е странно място. Това е едно от малкото места, където насилието, повече

25-те най-легендарни чудовища в гръцката

Най-известните герои в гръцката митология са боговете и богините, които използвали повече