ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Удивително красивият Каньон Вердон във Франция

Туризъм


Каньон Вердон или Проломът на река Вердон е приказно красиво място, което задължително трябва да бъде посетено при пътуване в западна Европа. Каньонът Вердон се намира в югоизточна Франция, а самата река Вердон извира от Алпите и се влива в езерото Сент Кроа. Нейният цвят е тюркоазено зелен, заради което носи името си verdon от фр. зелен.


Каньонът е дълъг около 25 км и на места стига до 700 м дълбочина. Местността изобилства от скални варовикови образувания, които привличат множество алпинисти.


Заради близостта си до Френската Ривиера каньонът е много популярен сред туристите, които могат да вземат каяци под наем или да направят екскурзия в района. И двата пътя на каньона са леснодостъпни. По-лесният маршрут е от дясната страна на реката, от север, където са разположени градовете Кастелан и Мустие-Сент-Мари. От лявата страна, южният маршрут е на градовете Егин и Кастелан.<< Назад към предишната страница

Какво да видим в Атина

Атинската Агора В древна Елада Агора било названието на главния площад в повече

Интересни факти за Исландия

Исландия е една от най-рядко населените страни в света. Средната гъстота на повече

17 от най-красивите и цветни стълбища по

Цветовете са тези, които правят живота ни по-ярък и щастлив! Из цял свят има много повече