ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Вана, пълна с бира. Новаторство и релакс в спа процедурите в Прага

КрасотаИма ли по-добро средство за релакс в горещ летен ден от студената бира. В древни времена бирата била напитка, изключително и само за мъже и жени със съмнителна репутация. Днес, обаче хмеловата течност се консумира и от двата пола по време на срещи, в горещи дни, по празненства и дори в усамотението на дома.

Собствениците на хотел "U Sladka" в Прага, Чехия използват бирата до крайност. Както знаем, чешката държава е известна в цял свят с качествената си бирата, а собствениците на спа центъра в този хотел предлагат процедура, която се състои в потапяне във вана с бира, минерална вода, мая, сушени билки и други отвари, завършваща с масаж, който обещава да се почуствате като преродени.

Светлата и тъмната бира, с която се пълни ваната, се осигурява от пивоварна Ходовар, намираща се в близост до хотела. Собствениците на Ходовар са семейство с традиции в производството на бира в района. Близостта на хотела до пивоварната гарантира доставката на течността по всяко време на денонощието.

Що се отнася до ползите от тази терапия, собствениците на хотел "U Sladka" твърдят, че процедурата подмладява, облекчава стреса, отпуска мускулите и подобрява тена на кожата.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече