ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Какво са работили знаменитостите, преди да станат известни

Телевизия

Повечето хора не са родени със сребърна лъжица в устата – дори и знаменитостите. Както и на нас, и на тях им се е налагало да работят здраво, за да постигнат мечтите си. Вижте няколко примера, които доказват, че не е важно откъде си тръгнал, а докъде си стигнал.

Мик Джагър

Преди да започне да се вихри на сцената, Сър Майкъл Филип „Мик” Джагър, вокалист на легендарната група Rolling Stones, е работил като портиер в психиатрична клиника. По това време певецът учи икономика в Лондон и печели около 8 долара на седмица.
 

Пола Абдул

По време на първата година от следването си в Калифорнийския университет Пола е избрана сред 700 кандидатки за мажоретка на Los Angeles Lakers. Благодарение на нейната енергичност и танци, вдъхновени от улицата, тя става главен хореограф само след три седмици. През 1984 г. Пола е забелязана от семейство Джексън, които й поверяват хореографията на видеото Torture. С това кариерата й започва стремглаво развитие. В края на 80-те години на миналия век Пола издава дебютния си албум Forever Your Girl, който става платинен и изстрелва четири номер едно сингъла. Днес тя е популярна сред младото поколение със съдийството си в American Idol.
 

Дейвид Летърман

След завършването на университета през 1969 г., бъдещият водещ на най-известното вечерно шоу – Дейвид Летърман, започва работа в местната телевизия в Индианаполис като телевизионен водещ и синоптик. Престоят му там не е дълъг, заради непристойното поведение в ефир.
 

Денис Фарина

Италиано-американският актьор Денис Фарина често играе ченгета, детективи или мафиоти. Най-известните му роли са в Закон и ред и Криминални истории. Не е чудно защо толкова му се отдават такива персонажи – самият Денис е работил като полицай от 1967 до 1985 г. в Чигагската полиция. Фарина започва актьорска кариера след срещата с режисьора Майкъл Ман, който го наема като консултант за един от филмите си.
 

Клинт Истууд

Клинт Истууд е утвърдена холивудска икона. От уестърните през 60-те години на 20-ти век, до "Мръсният Хари" през 70-те и режисьорските успехи от 80-те години до днес, работата на Исттуд заслужава уважение и признание. Но преди всичко това, Клинт изкарва парите си като копае басейните на богатите и известните в Бевърли Хилс, а през нощта се подготвя за прослушвания. В трудовата му книжка фигурират още и дейности като дървосекач, работник във фабрика за самолети и други.
 

Упи Голдбърг


С кариерата си като комик, актьор и телевизионен водещ, Упи създава впечатление на еманципирана и уверена личност. Но госпожа Голдбърг не винаги е живяла в разкош. Израснала е в беден квартал в Ню Йорк, а първата й работа била като зидар. Работила е и като събирач на боклук, както й като гримьор на мъртъвци. Приемала е каквато и да е работа, само и само да свърже двата края.
 

Шон Конъри

Шон Конъри е най-известен със седемкратното си превъплъщение в ролята на Джеймс Бонд. Актьорът също блести във филми като "Шотландски боец" и "Недосегаемите", за които печели Оскар. Но първата работа на Шон е била млекар в родната Шотландия. В края на 40-те и началото на 50-те години на 20-ти век актьорът работи още като спасител, строителен работник, модел. През 1953 г. дори участва в конкурса Мистър Вселена, класирайки се на трето място.
 

Мадона

Мадона или Луиз Вероника Чиконе щурмува музикалната сцена с закачливите си мелодии в началото на 80-те години на 20-ти век. Нейният албум Like a Virgin и последващото турне смайват света и за Мадона вече нищо не е същото. Но първите години на примата в Ню Йорк не били никак лесни – работила е ниско платени позиции, в това число служител в Dunkin' Donuts на Times Square. Уволнена е, защото опръсква клиент с пълнеж за понички.

<< Назад към предишната страница

Любопитни факти - „Отчаяните съпруги“

Сценаристът на хитовата поредица Марк Чери гледа по телевизията криминален репортаж. повече

Секссимволите на 80-те: тогава и сега

Една известна мъдрост гласи, че някои остаряват като катедрали, а други – като повече

7 забавни факта за Цар Лъв

Анимационният филм Цар Лъв на Дисни има всичко, за да бъде любим на поколения повече