ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Грим за устни според формата на устата

КрасотаНаред с други неща устата и очите са двете зони от лицето, които привличат вниманието. Така че, дори и да сте нанесли правилно грима си, няма да получите ефекта, който искате, ако нямате повечко цвят на устните.

Въпреки това, не всички видове устни изискват един и същи тип грим. Какъв трябва да бъде той според формата на устата.

Тънки устни

Ако имате тънки устни най-добре е да следвате естествената линия на двете устни. След това сложете червило в какъвто цвят искате като за предпочитане са меките тонове, съчетани с блясък. Ще постигнете невероятен ефект с перлени цветове или гланц в центъра на долната устна. Важно е да не използвате тъмни цветове, защото устните ви ще изглеждат още по-тънки.

Плътни устни

Ако устните ви са дебели, най-добре ще е да очертаете вътрешни контури като следвате естествените очертания. Избягвайте гланц и тъмни цветове.

Малки устни

Ако искате устата ви да изглежда по-голяма, препоръчваме ви да удължите леко горната устна и да разширите долната. За да изглеждат двете устни съразмерни, излезте малко от контура в ъглите на долната устна. За да получите ефект за обем, можете да добавите блясък. Добре е да се използват червила в светли тонове.

Големи устни

За големите устни е най-подходящо да се очертаят с молив вътрешните контури на устата. Устните се запълват с два слоя червило като се завършва с блясък в центъра.

Асиметрични устни

Ако устните ви са асиметрични, най-добре е да увеличите обема на тънката част като очертаете контур навън или да намалите обема на най-дебелата част като очертаете контур навътре.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече