ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Котки, станали известни заради петната по козината си

Животни

Котките са безспорните господари на интернет. Повечето забавни и смешни картинки в световната мрежа са точно с тях. Пухкавите животинки са и страхотни домашни любимци. Бихме искали да използваме тази възможност, за да отдадем почит на нашите интернет господари като ви покажем някои от най-интересно обагрените котки, които сме виждали в мрежата.
Котките не се различават много по формата и размери, но козината им е толкова пъстра и разнообразна, колкото са остри ноктите им. Има безброй гени, които определят цвета на козината, дължината, шарката и други свойства. Мутациите в гените създават красиви и уникални шарки, а понякога дори „рисуват” доста интересни неща върху козината на котките.
Сигурно всички вече сте виждали Сам – котката с вежди и Венера – котката с две лица. Ето и още няколко интересни екземпляра.
 

Сам – котката с вежди


Венера – котката с две лица


Котка с шапка на главата


Котенце със сърце върху гърба си


Котката с мустаци


Котката с побеляла козина


Форди – котката със сърце под муцунката си


Голяма прегръдка от маймуна


Котка в котка

<< Назад към предишната страница

Най-интересните и големи аквариуми в света

Зад дебелите стени на едни от най-големите аквариуми в света живеят хиляди малки и повече

25 щури факта за акулите

25. Акулите имат средно 40-45 зъба. Освен тях могат да имат до 7 реда резервни зъби, повече

10-те най-опасни човешки храни за кучетата

Повечето собственици на тези четирикраки любимци знаят, че не трябва да хранят повече