ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Най-бързият и мощен мотоциклет в света

Автомобили

Най-мощният и бърз несериен мотоциклет към днешна дата е този на компанията Dodge - Tomahawk. Вече няколко години поред той заема първа позиция и едва ли скоро ще я загуби. За най-бързи и мощни серийни мотоциклети са признати Y2K MTT Turbine Superbike и Suzuki GSX1300R Hayabusa.

През 2003 г. Dodge представи своя мотоциклет Tomahawk. Дизайнът е доста необичаен - две двойни предни и задни колела, а между двете колела има разстояние от няколко сантиметра, както и независимо окачване на всяко колело.

Обемът на двигателя е 8,3 литра с десет цилиндъра и мощност от 500 к.с

Ускорение от 0 до 60 мили/час (90 км/ч) се постига за 2.5 секунди, а максималната скорост е повече от 300 мили/ч (480 км/ч). Теоретично, ако не се вземе под внимание съпротивлението на вятъра, този мотор може да ускори до 676 км/ч.

Дължината на машината е повече от 2,5 м, широчината около 70 см, а височината е един метър. Резервоарът е с капацитет от 3.25 галона (над 12 литра).

Цената на Dodge Tomahawk е около 550 хиляди долара. Той не е пуснат в серийно производство и има произведени само 10 такива мотоциклета.

<< Назад към предишната страница

Волво пуска лимитирана серия Ocean Race

Шведският автопроизводител представи модели от лимитираната серия Ocean Race на Женева повече

Най-дългият съчленен автобус в света

Както е известно, най-големите и дълги автобуси в света са съчленените автобуси. A повече

Необичайните автомобили - Електрическа

Както е известно, триколките имат неоспорими предимства като ниска консумация на повече