ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

5 начина да избелите зъбите си по естествен път

Красота

Ако пушите, пиете чай, кафе, вино или не посещавате често зъболекар, може би зъбите ви имат непривлекателен жълт цвят, който трябва да бъде премахнат. Усмихнете се широко след като научите как да избелите зъбите си по естествен път.

Освен описаните по-горе причини, съществуват и други, поради които зъбите могат да имат жълт цвят - зъбна плака, увреждане на емайла на зъбите, консумацията на горски плодове, хранителни добавки, мазни храни или, ако приемате антибиотици, като например еритромицин, амоксицилин или витамини с желязо.

Кои са 5-те начина за избелване на зъбите

1. Ягодова каша

Вземете няколко добре узрели ягоди и ги намачкайте. Гребнете с четката за зъби от ягодовата каша и търкайте в продължение на няколко минути. Изплакнете устата с вода и използвайте конец, за да премахнете семките от ягодите, полепнали между зъбите.

2. Сода за хляб

Можете да я използвате в комбинация с пастата за зъби или да изсипете содата върху четката. За редовна употреба - добавете щипка сол към пастата за зъби.

3. Лимонов сок

Направете каша от един лимон и чаена лъжичка сол. Измийте зъбите си и изплакнете със студена вода. Можете да замените солта със сода за хляб.

4. Ябълков оцет

Направете гъста каша от оцет и чаена лъжичка сода за хляб. Измийте зъбите и изплакнете.

5. Портокалова кора и дафинов лист

Малко известно, но ефикасно решение. Настъргайте портокалова кора и стрийте дафинов лист. Поставете от сместа върху четката за зъби и измийте зъбите. Накрая изплакнете с вода.

Съвети как да запазите зъбите си бели

Дъвчете често ябълки, целина, моркови и броколи.
Мийте зъбите си поне два пъти на ден.
Избягвайте да пиете кафе, безалкохолни напитки, чай, вино. Ако го направите, измийте зъбите си веднага след това.
Не пушете.

<< Назад към предишната страница

9-те най-добри рецепти за красота с диня

Динята, освен че е вкусен и здравословен плод, който е изключително ефективен при повече

10-те най-добри морски рецепти за красота

Вече няколко хиляди години морските дарове се използват успешно за козметични цели. повече

5 полезни съвета при избора на шампоан

Красивата и здрава коса е резултат от избора на правилния шампоан. През пролетта повече