ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

6 упражнения, които прогонват мазнините от корема

Спорт и танци

Мазнините на корема са неприятни и упорити. Но добрата новина е, че с редовни упражнения можете завинаги да се отървете от тях. Вижте един комплекс от упражнения, който ще ви помогне да изваете плоски коремни мускули.

1. Легнете на дясната си страна като се подпрете с десния си лакът на пода. Глезените трябва да бъдат един върху друг. Повдигнете бедрата си от земята, така че цялото ви тяло да образува права линия. След това бавно спуснете бедрата си обратно към пода. Направете 12-15 повторения и сменете страните.


2. Застанете на колене и длани на пода, като държите гърба си изправен. Изпънете напред едната си ръка, в която държите лека гиричка, а срещуположният крак изпънете назад. Свийте ръката и крака, така че да се доближат. Повторете 12-15 пъти и направете същото с другата ръка и другия крак.


3. Легнете на пода с изпънати крака и ръце, протегнати встрани от тялото. Повдигнете едната си ръка и срещуположния крак докато дланта ви докоснат върха на пръстите на крака. Повторете 15 пъти и направете същото с другите два крайника.


4. Седнете на пода с по една гира от двете ви страни. Наведете гърба леко назад като за опора използвате коремните мускули. Вземете гирата в ръка и се въртете с нея наляво и надясно. За още по-голямо напрежение, повдигнете краката си във въздуха. Задръжте така 30 секунди.


5. Заемете класическата поза за лицеви опори. Свийте коляното и го приближете към срещуположния лакът. Сменяйте бързо колената в продължение на 30 секунди. Дръжте корема стегнат, а краката изпънати. Повторете 3 пъти.


6. Седнете на пода със свити крака и ръце, подпрени зад тялото. Повдигнете краката си, така че коленете да образуват прав ъгъл с прасците. Спуснете отново краката към пода, така че пръстите леко да докоснат земята, след което пак ги вдигнете. Повторете упражнението 3 пъти.

<< Назад към предишната страница

30 невероятни танца от цял свят

Един от най-явните начини да изразим емоции си, било то на любов, гняв, радост, тъга или повече

5 основни умения в плуването

Плуването е спорт, който изисква малко координация. За да постигнете максимална повече

10-те най-добри стадиона в света

Алианц Арена (Allianz Arena) Алианц Арена се намира в Мюнхен, Германия и е стадион на повече