ХобиСайт

В наши дни Интернет предлага изобилие от безплатни решения за всяка идея и за всеки бизнес. ХобиСайт е продукт на Хоби БГ, който има за цел да предостави възможността всеки интернет потребител да има собствен сайт, комбинация от безплатен софтуер и професионална консултация, на достъпна цена. ХобиВизитка - интернет сайт за всеки, на цена от 100 лв.

Публикации

Колумбийска кухня

Кулинария

Колумбийската кухня е достоен представител на своята страна. Също като самата Колумбия кухнята е екзотична, ярка и колоритна, да не говорим колко вкусни и разнообразни ястия има. Колумбийската кухня е повлияна от трите основни етнически групи, които са населявали територията: индианци, испанци и африканци - микс, който определя днес разнообразно меню.

Ароматизираното кафе, кокосовите бонбони, млечният карамел, пържените банани са деликатеси, които в наши дни присъстват на трапезите по цял свят като десерти, типични за страната.

Въпреки че колумбийската кухня варира според региона, можем да кажем, че основните съставки са картофи, цвекло, маниока, сладки картофи, говеждо, пилешко, свинско, риба и екзотични плодове като маракуя, банани, диня и мамей.

Рецепти:
Печени домати с пармезан по колумбийски
Пилешки пай по колумбийски
 

<< Назад към предишната страница

Кулинарни продукти, приготвени по

Когато става дума за приготвянето на храна, повечето от нас смятат, че знаят всички повече

Весел сандвич "дакел" за злояди деца

  Всички родители искат децата им да имат здравословни хранителни навици и да повече

6 пролетни напитки за хармония и имунитет

Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във повече